İlk Bahar İçin Ayakkabı Önerileri

İlk Bahar İçin Ayakkabı Önerileri

İlkbahar İçin Ayakkabı Önerileri

Havaların ısınmaya başlaması ile dolabımızdan çıkardığımız çizme, bot gibi kışlık ayakkabıların yerine sneaker, sandalet, kısa topuklu ayakkabılar, loafer gibi modelleri seçebilir ve pek çok farklı stillerde kombinler oluşturabilirsiniz.

Sizler için ilkbaharda giyebileceğiniz ayakkabı modellerini ve kombin önerilerini listeledik.

  1. Sneaker

Tüm sezonların vazgeçilmez ayakkabı modellerinden biri olan sneaker, her mevsim için tercih edilmektedir. İlkbahar için hafif ve rahat ayakkabı arıyorsanız sizin için doğru seçenek sneakar olacaktır. Özellikle en çok tercih edilen renkler siyah ve beyaz renklerdir çünkü birçok kombini kurtarıcı niteliği taşımaktadır. Günlük kombinlerinizde bilek üstü bir taytı tercih edebilir, Jean etek ve pantolon ile sadeliği ve sokak stilini oluşturabilir ve şık bir elbise ile de modern bir tarz yaratabilirsiniz.

  1. Sandalet

Son yılarda popüler olan ve uzun zamandır her yaştan insanın tercih ettiği ayakkabı modellerinden biri sandalet olarak karşımıza çıkıyor. İster pantolon ile ister kısa etek veya şort ile tercih edeceğiniz sandaletler adeta günün kurtarıcısı. Önü açık, taşlı, desenli, parmak arası, bantlı, bilekten bağlamalı gibi onlarca seçeneği sahip olan sandaletleri dilediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz. Uzun pantolonların altına hasır sandaletleri, şık bir yere gidiyorsanız topuklu önden bağlamalı sandalet modellerini tercih edebilirsiniz.

  1. Kısa Topuklu Ayakkabılar

İlkbaharda tercih edeceğiniz midi elbise kombinlerinizin altına çok yakışacak model kesinlikle kısa topuklu ayakkabılar olacaktır. Genellikle şık ve sade görünmek isteyen kadınların tercihi olan kısa topuklu ayakkabılar sıcak havaların vazgeçilmez bir parçası. Sadece midi elbise ile değil, davetlere, akşam yemeğine, herhangi bir ilkbahar akşamı gideceğiniz sosyal bir aktivitede Jean pantolon altına veya midi eteklerinizin altına tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda ofis kombinlerinizde de kısa topuklu ayakkabılara yer vermeniz mümkün. Kumaş şık bir pantolonunuzun altına veya kalem eteğinizin altına da kısa topuklu ayakkabılara yer verebilirsiniz.

  1. Loafer

Kışın triko kumaşlı mini eteklerinizle tercih edebileceğiniz loafer ayakkabılarınızı bahar aylarında ise kısa ve renkli mini eteklerle kombinleyebilirsiniz. Kısa üstler ve oversize ceketler ile stilinize farklı bir hava katabilirsiniz. Özellikle dar paça pantolonların altına giyebileceğiniz bu model ile casual bir görünüm katmanız da mümkün.

Etiketler: Ayakkabı
Şubat 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR